Saturday, April 30, 2011

cikgu..

Assalamulaikum..

video

ini cikgu hadi..
dia kata dia adalah macho macam kim hyun jun dlm cite IRIS
dia juga kata cite 2 akan lebeh best kalo muka kim hyun jun 2 mcm dia..
omaigod omaigod..
sangat tidak masuk akal bukan?
walaupun begitu..
tiap2 ari saya rindu dia..
tapi dia xnak blek penang pun cuti labour day ni..
xpa..baha kata dia nak blanja saya mkn..
tetiba.

*****************************************************

suara saya mcm remaja 16 tahun la..muahaha

Saturday, April 9, 2011

Hard Rock

Hai Assalamulaikum..

Tetiba aku rasa nak update belog ini..
sbb ada gamba2 bes nak tayang..
maklum la..
5 taun skali p mkn tempat bes2 sket..
hahaha..
kami sefamily telah berjaya mendinerkan diri kat kami hard rock hotel penang..
haha nampak jelas sgt x kejakunan diri saya? xpa sy xkesah..
padahal org len dah p mkn pat lima 16 belas kali kot..
xsebok pun nak hupdate dalam belog..
ah..ada aku kesah.

ok mari lihat gamba kejakunan saya.


ni dah gedik nak amek gamba walaupun belom msk restaurant nak mkn.


gila kembong pp mcm ada udara berkapasity 460ml padu di dalamnya.apa aku merepek


mcm nak curi sudu gitar bwk balek..tp sat lagi terserlah sgt jakun itu.






chicken chop for eman


salmon pekebenda tah nama dia for mama


fish and chip for ayah


dengan tanpa rasa besalahnya aku p order sirloin steak ini yg beharga 50 heeeeeeeeeee
aku memang mengada tahap dewa bandung..org len semua mkn hat harga blh berunding lg..

ok pas dah mkn harus begambo sampai temuntah..itu bg mereka 3 org (ayah mama dan eman)..aku ok ajeh..nak begamba lg 456 snap pun aku mampu hahahaha






sorg cina yg baik hati telah memahami kejakunan kami berempat


cantik gila lampu kat sini..like 2 juta kali




sila jgn muntah melihat gamba aku wek2 tanda diri seniri pun dah nak temuntah menengoknya..tp amek gamba x ye hehe


ko bajet ko hensem kan..xpa aku bg chance la..









diakhiri ngan gamba blur dr dg cam aku yg super superb dalam tahap keclearan sesuatu gamba..geramnya sbb salah beli camre! harap luaran ja cantik huh! ko memang layak digelar hey 'jugde a book by its cover'..bukan 'dun judge' kat depan.

sekian.
sepasang semut men jonkang jongket,
pinggang aku sudah saket.